Maak kennis met Glazoo!

Introductie

Hallo daar! Wij zijn Glazoo, een jong bedrijf met een missie. Bij Glazoo bieden we een duurzame, betaalbare oplossing aan alle brildragers die nog geen afscheid willen nemen van hun huidige montuur. Vaak moet enkel de glazen vervangen worden en is het montuur eigenlijk nog in goede staat. Met Glazoo kunnen ze hun eigen montuur gerust behouden. Gewapend met de nodige vakkennis van onze erkend opticien/optometrist, lanceren we een primeur in België.

goedkope brillenglazen bestellen

Et voilà, Glazoo was een feit!

De motivatie voor het opstarten van deze service haalden we uit onze eigen overtuiging om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. De afvalberg verkleinen speelt hierin een belangrijke rol. Elk jaar gaan er namelijk honderdduizenden brillen over de toonbank. Iedereen heeft wel één (of meer dan één) bril in huis rondslingeren die ergens in een bepaalde kast beland is wanneer je alweer een nieuwe bril nodig had. Je ogen veranderen voortdurend en als je regelmatig een nieuwe sterkte nodig hebt, bouw je snel een hele verzameling op. Vaak is je favoriete montuur echter nog niet per se aan vervanging toe. Daarom bedachten we bij Glazoo dat het handig zou zijn om enkel de brillenglazen te vervangen zodat je je huidige montuur gewoon kan behouden.

Beter voor het milieu, en voor de portemonnee!

goedkope brillenglazen bestellen

We buy local!

We werken met brillenglazen van hoge kwaliteit vervaardigd in België. De glazen worden geslepen en gemonteerd in ons lokale glasatelier en vervolgens wordt jouw bril door Justine met liefde naar jou teruggestuurd vanuit Zonhoven. Door met lokale partners te werken, vermijden we onnodig transport en is er beter zicht op de productie-keten en werkomstandigheden.

Reuse is the new recycle

We willen een verandering aanbrengen aan de manier waarop we vandaag de dag consumeren en produceren. Hopelijk ga jij mee met ons op weg!

Slijpatelier & Montage

Alle glazen worden in ons atelier voor elk montuur op maat geslepen. Met de grootste zorg en precisie worden uw nieuwe brillenglazen in uw bril gemonteerd. Uiteraard worden alle brillen eerst grondig nagekeken door Justine, onze opticienne, alvorens we met liefde uw pakje klaarmaken en uw bril terugsturen.

slijpatelier