Geniet van GRATIS verzending & montage in BE en NL

Alle soorten brillenglazen voor je eigen montuur

Bij Glazoo plaatsen we nieuwe glazen in elk gewenst montuur.

Ontdek hier al onze verschillende soorten brillenglazen. Steeds voor de beste prijs!

Bestel direct

Op zoek naar brillenglazen op sterkte of toch eerder glazen zonder sterkte? Wij hebben ze allemaal.

nieuwe enkelvoudige glazen online bestellen

Enkelvoudige glazen

Moeite met het lezen van de kleine lettertjes of zie je niet meer zo goed veraf? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een leesbril of een vertebril nodig. In dat geval is een enkelvoudige bril op sterkte iets voor jou. Deze brillenglazen hebben dezelfde sterkte verdeeld over het gehele glas.

nieuwe multifocale glazen online bestellen

Multifocale glazen

Toch het gevoel dat je zowel van kort als van veraf niet goed ziet? Dan neem je beter multifocale glazen. Hierin zitten verschillende sterktes verwerkt. Je kan met dit brillenglas vanaf iedere afstand haarscherp zien. Ver, nabij en alles daar tussenin.

nieuwe zonnebril glazen in eigen zonnebril

Zonnebril glazen

Ook brillenglazen zonder sterkte verkrijgbaar

Onze zonneglazen beschermen je ogen tegen zonnestralen en zorgen voor een helder, aangenaam zicht. De zonnebril glazen zijn uitgerust met een 100%-UV-filter. Ze verminderen de lichtintensiteit van direct zonlicht door het filteren van de zonnestralen en verhogen zo je kijkcomfort.

nieuwe blue light filter glazen bestellen

Blue light filter glazen

Deze worden ook wel computerfilter-glazen genoemd. Beeldschermen stralen een hoge intensiteit blauw licht uit. Dit blauwe licht zit van nature ook in daglicht en helpt ons om wakker te blijven. Te veel blauw licht kan echter leiden tot wazig zien, brandende ogen, hoofdpijn en zelfs slapeloosheid. Het schadelijke blauwe licht dat beeldschermen uitstralen, wordt met deze speciale coating geneutraliseerd. Deze glazen geven je ogen meer rust en zorgen dat ze minder snel tranen.

verkleurende glazen bestellen

Verkleurende glazen

Deze glazen verkleuren automatisch bij UV licht. Verkleurende glazen reageren op UV licht en Infrarood licht. Zij passen zich dus aan door middel van de sterkte van het licht. Bij fel zonlicht kleuren ze donker en bij weinig zon worden ze weer helder. Deze brillenglazen zijn ook geschikt voor wie al eens last heeft van migraine.

Alle soorten nieuwe glazen vanaf €65,-.

We werken steed met top kwaliteit glazen die worden gemaakt van hoogwaardig thermisch gehard organisch CR39 kunststof, net zoals de meeste brillenglazen tegenwoordig. Dit biedt door zijn sterke materiaaleigenschappen de beste bescherming en kijkcomfort voor jouw ogen, en is ongeveer de helft lichter dan glazen van glas. De glazen worden vervaardigd bij Tokai Optecs Tienen.

Kraswerend

Kraswerend

Onze glazen hebben standaard een kraswarende coating van de hoogste kwaliteit.

ontspiegeld

Ontspiegeld

Je nieuwe brilglazen zijn ook ontspiegeld tegen hinderlijke reflecties en weerkaatsingen.

UV-filter

UV-gefilterd

Om je ogen uitermate te beschermen is ook een UV-filter van top kwaliteit aangebracht.

brillenglazen met hoogwaardige coatings