glazoo cirkels

Onze missie

We plaatsen nieuwe glazen in bestaande monturen omdat we het belangrijk vinden dat jij de look en feel waarin jij je comfortabel voelt kan behouden. Een bril is namelijk niet enkel iets materieel, het is een deel van wie je bent. Wij bij GLAZOO begrijpen dan ook maar al te goed dat je nog geen afscheid wilt nemen van dat prachtige vintage of design montuur waaraan je misschien veel geld hebt uitgegeven...

We besparen onze klanten de stress van een nieuwe bril te moeten kiezen, maar willen er tegelijk wel voor zorgen dat hun zicht steeds helder blijft. Daarom vervangen we enkel de brillenglazen, zo hoef jij geen volledig nieuw montuur te kopen en kan je bovendien gerust jezelf blijven.

glazoo afvalberg verkleinen

Waarom ontdek je dit nu pas?

Het is niet jouw schuld... Traditionele opticiens verkopen nu eenmaal liever een compleet nieuwe bril, dan enkel je glazen te vervangen.

prijs vergelijken glazoo

Waarom zijn wij zoveel goedkoper?

Omdat we geen fysieke winkels hebben kunnen we flink besparen op kosten. Zo houden we, zonder in te boeten op kwaliteit, onze prijzen even scherp als jouw zicht (met je nieuwe glazen!)

Bekijk onze prijzen

Wie zijn wij?

Een jonge, dynamische en Belgische onderneming met twee generaties expertise in de optiek-wereld!

Voor advies op maat kan je altijd op onze experts rekenen. Zo ben je steeds welkom in ons glas-atelier te Oppelsenweg 87, 3520 Zonhoven.

We garanderen perfectie in het plaatsen van de glazen, daarom bieden we een 100% tevredenheids-garantie aan. Voor de favoriete monturen van onze klanten gebruiken we enkel de allerbeste kwaliteit glazen. We kozen daarom voor topkwaliteit van Belgische bodem bij het selecteren van onze glasproducent.

Dit is Justine, Ze behaalde haar diploma opticien/optimetrist en leerde de knepen van het vak bij vader in de optiek.

Psst...Daarbij help je ook mee aan het verkleinen van de afvalberg.

Bij Glazoo vinden we het jammer dat er zoveel monturen weggegooid worden of in de kast verdwijnen. Door het hergebruiken van je montuur verleng je de levensduur van je bril. Beter voor het milieu, en voor je portemonnee!

glazoo afvalberg verkleinen