Erkend opticien : Krijg tot -€50 terug van je ziekenfonds

glazoo cirkels

Welkom

Wij zijn GLAZOO, een Belgische start-up met een innovatieve kijk op de optiekwereld. Onze missie is om jou zo lang mogelijk te laten genieten van je lievelingsbril waar jij je comfortabel mee voelt.

Behoud je eigen look & feel

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn! We begrijpen dan ook maar al te goed dat je nog geen afscheid wilt nemen van je geliefde vintage of design montuur.

Daarom bieden we een betaalbare, duurzame oplossing voor het vervangen van jouw brillenglazen, zonder dat je er een nieuw montuur bij moet kopen.

Scherp zien aan een scherp prijsje

Iedereen heeft recht op een helder zicht. Daarom kiezen we bij GLAZOO voor democratische, vaste en transparante prijzen.

Tot wel -70% goedkoper dan de traditionele opticien. Daarbij zijn we erkend door alle ziekenfondsen en heb je dus jaarlijks recht op een terugbetaling.

Omdat we geen fysieke winkels hebben kunnen we flink besparen op kosten zonder in te boeten op kwaliteit.

Bekijk onze prijzen
prijs vergelijken glazoo

Vertrouw op lokale expertise!

Voor advies op maat kan je altijd op onze experts rekenen. Zo ben je steeds welkom in ons in één van onze Glazoo servicepunten

We garanderen perfectie in het plaatsen van de glazen en bieden we 100% tevredenheids-garantie. Voor jullie favoriete monturen gebruiken we enkel de allerbeste kwaliteit glazen. We kozen daarom voor topkwaliteit van Belgische bodem bij het selecteren van onze glasproducent.

Dit is Justine, Ze behaalde haar diploma opticien/optimetrist en leerde de knepen van het vak bij vader in de optiek.

Re-use is the new recycle

Door je montuur te hergebruiken in plaats van weg te gooien help jij mee met het verkleinen van de afvalberg. Beter voor het milieu, en voor je portemonnee!

glazoo afvalberg verkleinen